صفحه اصلی > اخبار انجمن و اخبار عمومی : دیدار هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع آذربایجان شرقی با مدیرکل و مدیران سازمان تأمین اجتماعی

دیدار هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع آذربایجان شرقی با مدیرکل و مدیران سازمان تأمین اجتماعی

به مناسبت هفته تأمین اجتماعی، اعضای هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع آذربایجان شرقی با حضور در سازمان تأمین اجتماعی، با مدیرکل و جمعی از مدیران این سازمان دیدار و گفتگو کردند.

​در این دیدار، سید باقرشریف زاده رئیس انجمن مدیران صنایع آذربایجان شرقی ضمن تبریک هفته تأمین اجتماعی، از خدمات و زحمات کارکنان و مدیران این سازمان در حمایت از کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان قدردانی کرد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت بنیادین سازمان  تأمین اجتماعی در توسعه اقتصادی کشور، بر لزوم اصلاح ساختار حکمرانی در این سازمان تأکید کرد و افزود: قوانینی که بیش از پنج دهه پیش به ویژه در موضوع بیمه بیکاری، مشاغل سخت و زیان آور و بازنشستگی نوشته شده‌اند، نمی‌توانند به‌تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز جامعه، تولید و بازار کار باشند. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازنگری در سیاست‌های کلان حوزه رفاه و تأمین اجتماعی هستیم. ساختارهای سنتی باید جای خود را به حکمرانی نوین و چابک بدهند تا عدالت اجتماعی، پایداری منابع و رضایت ذی‌نفعان محقق شود که در این خصوص گزارش و پیشنهاداتی از طریق انجمن مدیران تهیه و ارائه شده است.

شریف زاده با اشاره به نگرانی موجود در خصوص وضعیت معیشتی برخی از بازنشستگان، خاطرنشان کرد: اینکه فردی پس از ۳۰ سال خدمت و پرداخت به موقع حق بیمه، امروز ناچار باشد به‌عنوان راننده در اسنپ فعالیت کند، در کشوری با دومین رتبه ذخایر گازی جهان و جایگاه برتر نفتی، جای تأسف و تأمل دارد.

وی در خصوص گسترش بی‌رویه استفاده از خودروهای شخصی در ناوگان تاکسیرانی به عنوان یکی از معضلات حاضر هشدار داد و گفت: در هیچ کشوری به این اندازه از خودروهای شخصی برای حمل‌ونقل عمومی استفاده نمی‌شود. این رویه نه‌تنها موجب کاهش نیروی انسانی در بخش تولید شده، بلکه منجر به بروز ناهنجاری‌های اجتماعی نیز شده است.

شریف زاده در بخشی از سخنان خود با مقایسه شرایط تولید در ایران و کشورهای توسعه‌یافته گفت: در کشوری مانند فرانسه، کارخانه تولید الکتروموتور در قلب شهر فعالیت می‌کند، اما در کشور ما به دلیل برخی مقررات اشتباه، واحدهای صنعتی مجبورند کیلومترها از شهر فاصله بگیرند. این موضوع نه‌تنها موجب نارضایتی کارفرمایان و کارگران شده، بلکه مشکلاتی همچون رفت‌وآمدهای طولانی در ترافیک سنگین را نیز به همراه دارد.

رئیس انجمن همچنین از تلاش و تعهد واحدهای تولیدی در ایام سخت، به‌ویژه در ۱۲ روز جنگ اخیر که بخش‌های زیادی از دولت تعطیل بودند، یاد کرد و گفت: کارخانه‌ها حتی در آن شرایط بحرانی نیز فعالیت خود را متوقف نکردند و به تعهدات قانونی خود از جمله پرداخت حق بیمه پایبند بودند ولزوم حمایت از این بخش امری ضروری است.

وی با تأکید بر لزوم هم‌فکری و تعامل بیشتر میان سازمان تأمین اجتماعی و بخش خصوصی تصریح کرد: امیدواریم در اتاق‌های فکر فعالی که در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، مطالبات کارفرمایان و کارگران به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکای این سازمان شنیده شود تا با همکاری یکدیگر، درآمدها و منابع این سازمان به‌خوبی مدیریت شود.

یونس دباغ صادقی‌پور ،مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار، به برگزاری نشست های تخصصی در راستای حل مشکلات و چالش واحدهای تولیدی با انجمن صنایع استان تاکید کرد و گفت: تامین اجتماعی استان با همکاری ارگان های مختلف حدود ۸۴ پیشنهاد به مسئولان کشوری و وزارتخانه های مربوطه ارسال کرده است.

وی با بیان اینکه دغدغه واحد های تولیدی و اقتصادی، دغدغه سازمان تامین اجتماعی استان نیز هست، ادامه داد: ما با پشتکار و جدیت کامل درصدد ایجاد تحول در سیاستگذاری و حکمرانی در این حوزه هستیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم برای حل این مشکلات، مسئولان مربوطه تحولاتی در سیاستگذاری در نظر بگیرند.

دباغ، با تشریح چالش‌های تامین اجتماعی، به همکاری و هم‌افزایی با انجمن صنایع استان تاکید کرد و گفت: بزرگ‌ترین شریک راهبردی ما، واحدهای صنعتی و تولیدی هستند.

در پایان این دیدار، طرفین بر تداوم تعامل و همکاری میان بخش صنعت و سازمان تأمین اجتماعی برای حل مسائل و توسعه سیاست‌های حمایتی مؤثر، تأکید کردند.

انتهای پیام

تیموری

مقالات مرتبط

روزهای خوش مس آذربایجان در راه است

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی به انسجام…

🔺اوج تقاضای مصرف برق به ۷۴۹۶۹ مگاوات رسید

🔺اوج تقاضای مصرف برق به ۷۴۹۶۹ مگاوات رسید 🔹بر اساس گزارش گروه…

28 تیر 1404

دیدگاهتان را بنویسید